Code 7 Responsive Slider

Facebook

Inschrijving 2018

Informatie over het inschrijven voor 2018 volgt zodra er meer bekend is over Tractorpulling Didam 2018.

 


 

Inschrijving 2017 is gesloten

Op dinsdag 4 april 2017 van 20.00 tot 22.00 uur is de inschrijvingsperiode voor onze tractorpulling wedstrijd op zaterdag 27 mei. Dit jaar verrijden we de 4,5 ton en 7 ton. Aanmelden kost € 20,-

Aanmelden kan door de volgende gegevens te mailen naar:

4,5 ton > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

7 ton > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gegevens deelnemer:

VOOR- EN ACHTERNAAM:

ADRES:

POSTCODE EN WOONPLAATS

TELELFOON:

MOBIEL:

E-MAIL:

Gegevens tractor:

MERK:

TYPE:

 

Let op: aanmelden kan alleen via de mail! Aanmeldingen die vóór 4 april 20.00 uur binnen zijn gekomen worden niet opgenomen. Er kan maar één deelnemer tegelijk worden opgegeven. Wees er snel bij want, zodra het maximum aantal deelnemers bereikt is sluit de inschrijvingsperiode. Hierbij geld dat regiorijders voorrang hebben.

 

De NTTO voert vanaf 1 januari 2017 een nieuwe regel in voor de standaardklassen, namelijk: Een standaardklasse deelnemer, die niet woonachtig is in de gemeente van de wedstrijdlocatie (Montferland) of een direct aangrenzende gemeente (Zevenaar, Doetinchem of oude Ijsselstreek), moet een geldig persoonlijk lidmaatschap van de NTTO hebben en moet zijn tractor geregistreerd hebben in het online TRS systeem van de NTTO.  Zie hiervoor de website NTTO 'Standaard tractoren: verplichte registratie in 2017'.

 

Nadat de inschrijving door ons is verwerkt wordt het startnummer, reglement en startformulier via de mail toegestuurd. In deze mail staat ook het rekeningnummer waarna het inschrijfgeld kan worden over gemaakt. Betaal het inschrijfbedrag van € 20,- binnen 14 dagen, vermeld hierbij uw naam en het startnummer. Het startformulier moet ondertekenend meegenomen worden na de wedstrijd. Het reglement is ook online te bekijken.

© 2017 Tractorpulling Didam | Design by IndionDesign